Skip to main content

Nyindrettede lokaler


Moderne og indbydende

Selskabslokaler centralt i Ikast

Et Trin Op er indrettet i lokaler, der tidligere har været i brug som sy-værksted. Indtil omkring årtusindeskiftet var der systue på Østergade 46, hvorefter lokalerne blot har stået ubenyttet hen over en årrække.

I efteråret 2019 startede vi ombygningen, af det der senere skulle blive til Et Trin Op. En gennemgribende renovering har efterladt os med nogen af områdets hyggeligste selskabslokaler, hvis vi selv skal sige det. Bedøm selv på billederne eller kig forbi og oplev dem live.


Plads til 15-40 personer

Vi laver i weekenderne gerne arrangementer i huset fra 15-40 personer. I hverdagene er vi gerne værter for fx møder, ned til kun ganske få personer. Vi opkræver ikke lokaleleje, men ser det som en del af vores tilbud at have imødekommende faciliteter til ethvert arrangement.

Faciliteter
Et trin op er hjemlig stemning, behagelige møbler med stor komfort & hyggelig belysning. Vi har niveaufri adgang og gode faciliteter for gangbesværede med parkering lige ved døren. Her er kort afstand til tog & bus og vi kan samtidig være behjælpelig med overnatning hos nærliggende B&B.
Parkering
Vi råder over 5 parkeringspladser foran restauranten. Vi anbefaler desuden gratis parkering ved Føtex & Østre Skole. Alternativt kan der findes betalt parkering på Danmarksgades P-Plads. Når du inviterer gæster til Et Trin Op forsyner vi dig gerne med et kort over parkering i området.