Nyindrettede lokaler


Moderne og indbydende

Selskabslokaler centralt i Ikast

Et Trin Op er indrettet i lokaler, der tidligere har været i brug som sy-værksted. Indtil omkring årtusindeskiftet var der systue på Østergade 46, hvorefter lokalerne blot har stået ubenyttet hen over en årrække.

I efteråret 2019 startede vi ombygningen, af det der senere skulle blive til Et Trin Op. En gennemgribende renovering har efterladt os med nogen af områdets hyggeligste selskabslokaler, hvis vi selv skal sige det. Bedøm selv på billederne eller kig forbi og oplev dem live.


Plads til 15-40 personer

Vi laver i weekenderne gerne arrangementer i huset fra 15-40 personer. I hverdagene er vi gerne værter for fx møder, ned til kun ganske få personer. Vi opkræver ikke lokaleleje, men ser det som en del af vores tilbud at have imødekommende faciliteter til ethvert arrangement.

Faciliteter
Et trin op er hjemlig stemning, behagelige møbler med stor komfort & hyggelig belysning. Vi har niveaufri adgang og gode faciliteter for gangbesværede med parkering lige ved døren. Her er kort afstand til tog & bus og vi kan samtidig være behjælpelig med overnatning hos nærliggende B&B.
Parkering
Vi råder over 5 parkeringspladser foran restauranten. Vi anbefaler desuden gratis parkering ved Føtex & Østre Skole. Alternativt kan der findes betalt parkering på Danmarksgades P-Plads. Når du inviterer gæster til Et Trin Op forsyner vi dig gerne med et kort over parkering i området.

Det siger folk om os

 • positive review  Tak for super arrangement til Søren og hans team i forbindelse med min søns konfirmation☺️ Maden og omgivelserne kunne ikke være mere perfekt☺️👌 Kan på det varmeste anbefale Et Trin Op og Søren, professionel helt ud til fingerspidserne☺️👌👏👏

  Mette Andersen Avatar Mette Andersen
  18. august 2020

  positive review  Vi var en gruppe på ca. 10 mennesker som deltog i et online arrangement som strakte sig over en hel lørdag. For at gøre det nemmere for os selv bestilte vi mad fra Et Trin Op. Det var vildt lækkert. Til frokost var der spændende retter som passede til det tilhørende hjemmebagte rugbrød og brød. Til aften var der lækker culottesteg som var så mør og veltilberedt at det smeltede på tungen, dertil bagtekartofler med hjemmelavet hvidløgssmør, 2 lækre salater sovs og hjemmelavede chips. Og en lækker dessert blev det også til. Alt var så lækkert lavet og smagen og kvaliteten var helt i top. Vi kunne alle give Et Trin Op vores varmeste anbefalinger.

  Peter Vallentin Avatar Peter Vallentin
  18. november 2020

  positive review  Jeg havde vundet 2x3 retters morten aften menu, Super flink personale. Menu var virkelig lækker. Kan klart anbefales. Og nem at tilberede.

  Christina Andreasen Avatar Christina Andreasen
  11. november 2020
 • positive review  Sindssygt lækker mad 🤩. .

  Kristian Riis Avatar Kristian Riis
  20. februar 2021

  positive review  Fantastisk velsmagende mad og serviceniveauet er i top!

  Maiken Højgaard Jensen Avatar Maiken Højgaard Jensen
  15. januar 2021

  positive review  Lækkert og dejligt mad � Kan kun anbefales �

  Jette Starcke-Jensen Avatar Jette Starcke-Jensen
  4. oktober 2021
 • positive review  Helt fantastisk gennemført mad leveret og nem at gå til med fin intro medfølgende. Kæmpe +herfra

  Løkke Dee Vium Avatar Løkke Dee Vium
  13. februar 2021

  positive review  Fik i lørdags mad fra Et trin op , det var helt fantastisk , så stor anbefaling herfra til Søren . Mine gæster var vilde med maden

  Jette Kidmose Piechnik Avatar Jette Kidmose Piechnik
  19. oktober 2020

  positive review  Wauw ! Vi fik mad i går d. 31/12 2020. Vi fik en så flot service og maden var så velsmagende og der var rigeligt af den. Tusind tak for virkelig udført og lækkert mad for både store og små.

  AnneKatrine Lind Justesen Avatar AnneKatrine Lind Justesen
  1. januar 2021
 • positive review  tilpasser selskaber på en super prof måde. rigtig flotte omgivelser og fedt personale

  Niels Søbye Pedersen Avatar Niels Søbye Pedersen
  20. juni 2020

  positive review  Mega lækker sammensat menu til mine forældres Guldbryllup. Det var virkeligt lækkert, med kvalitets råvarer fra det lokale miljø. Tak for en fed oplevelse 👍 Vh Kent R Nielsen

  Kent Røjkjær Nielsen Avatar Kent Røjkjær Nielsen
  9. maj 2021

  positive review  Vi bestilte nytårs menuen og hvor må jeg sige at det var noget lækkert mad! Det nemt og overskuelig at tilberede. Og så smagte det fantastisk! Jeg er blevet ret forelsket i hummersuppe og kammusling. Så det skal jeg have fundet ud af om man kan købe til en hel almindelig hverdag aften hos jer 🤩 TAK for mad 🥰

  Lisette Svostrup Avatar Lisette Svostrup
  1. januar 2021
 • positive review  Klasse mad hvergang jeg bestilt. Altid været garant for en at festen tog et trin op, 😀

  Kenneth Vonsild Avatar Kenneth Vonsild
  24. november 2020

  positive review  Vi vil gerne sige 1000 tak for lækker mad til nytår. Hjemmesiden og vedlagte vejledning gør det virkelig mega LET at være “kok”. Tak for go’ mad - mega Go’ mad! 🙏

  Renny Søgård Avatar Renny Søgård
  1. januar 2021

  positive review  Vi sender de bedste anbefalinger af Søren og ”Et trin op”. Vi har afholdt 50 års fødselsdag i Sørens skønne lokale. Vi fik brunch serveret ved bordene som er en smart måde at undgå den store buffet-løsning med ofte en masse madspild. Maden var fantastisk lækker og de forskellige læskende drikkevarer ligeså. Der var god afstand og styr på sikkerheden her under Covid-19.

  Gitte Vilstrup Avatar Gitte Vilstrup
  3. december 2020

Tilmeld nyhedsbrev

Østergade 46
7430 Ikast

Tlf. 70 60 55 12
info@ettrinop.com

© All rights reserved.