Skip to main content

Privatlivspolitik

Vores Privatlivspolitik er senest opdateret: 09/11/2020

Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger?

Et Trin Op er ansvarlig for de personlige oplysninger, som du giver os og er ansvarlig for dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov om databeskyttelse.

Et Trin Op
Østergade 46
7430 Ikast

CVR: 38704125

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: Et unikt ID, tekniske oplysninger om din enhed, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omgang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationernes behandles desuden: navn, telefonnummer, e-mailadresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommende kendskab, misbrugt eller i øvrigt bliver behandlet i stig med lovgivningen.

Formål

Indsamlede oplysninger anvendes til at identificere dig som bruger og vise dig relevante annoncer, som vil have størt sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrerer køb og betalinger, samt at kunne leverer, de services, du har efterspurgt, f.eks. nyhedsbrev. 

Opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. 

Videregivelse af oplysninger

Data om dit brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og eventuelt klikker på, geografisk placering, køn, alder osv. videregives til tredjepart i det omgang disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter, der er tale om på siden “cookies”. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvendes til andre formål.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info @ wecater.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.