Brunch


Brunch er utrolig populært og velegnet til barnedåb, fødselsdage m.m.

Se inspiration til menu her

 • 1. servering

  Koldrøget laks fra Katrinedal med peberrod & karse. Romainesalat, håndpillede rejer, citron & krydderdressing. Salat af varmrøget laks fra Katrinedal med rygeost & agurk.

 • 2. servering

  Æggekage med bacon fra Møltrup Herregaard, små pølser & øko. røræg med purløg og tærte med kartoffel & saltet torsk fra Thorsminde.

 • 3. servering

  Skyr & hjemmeristet müsli, hasselnødde/chokoladepålæg med friskbagte croissanter samt pølser & skinker fra Møltrup Herregaard.

 • 4. servering

  Marmelader & 3 slags lokale oste med passende tilbehør. Æbletrifli af danske æbler & øko. fløde, vafler med syltede bær & vaniljecreme samt karamelkage med chokolade.

Min 20 personer

Priser fra

Kr. 395,-

pr. person inkl. drikkevarer, lokale, opdækning, servering & rengøring.

Send forespørgsel

  Det siger folk om os

  • positive review  Vi sender de bedste anbefalinger af Søren og ”Et trin op”. Vi har afholdt 50 års fødselsdag i Sørens skønne lokale. Vi fik brunch serveret ved bordene som er en smart måde at undgå den store buffet-løsning med ofte en masse madspild. Maden var fantastisk lækker og de forskellige læskende drikkevarer ligeså. Der var god afstand og styr på sikkerheden her under Covid-19.

   Gitte Vilstrup Avatar Gitte Vilstrup
   3. December 2020

   positive review  tilpasser selskaber på en super prof måde. rigtig flotte omgivelser og fedt personale

   Niels Søbye Pedersen Avatar Niels Søbye Pedersen
   20. June 2020

   positive review  Wauw ! Vi fik mad i går d. 31/12 2020. Vi fik en så flot service og maden var så velsmagende og der var rigeligt af den. Tusind tak for virkelig udført og lækkert mad for både store og små.

   AnneKatrine Lind Justesen Avatar AnneKatrine Lind Justesen
   1. January 2021
  • positive review  Et trin op - kan varmt anbefales. Har afhentet mad to gange hos dem, og det er virkeligt lækkert. Nem at anrette, og god beskrivelse med - og gode og friske råvarer. Stor anbefaling herfra.

   Mads Jørgensen Avatar Mads Jørgensen
   29. November 2020

   positive review  Købte juletapas til et privat selskab i går, og i får mine varmeste anbefalinger! Lækker og rigeligt mad. Smukt anrettet klar til servering. Portions anretningen havde en side effekt, jeg ikke havde tænkt på, nemlig en helt anden ro i selskabet, end når vi anretter med buffet. Måske kunne jeg ønske mig at desserten havde været pakket seperat. 1000 tak for lækker mad

   Ellen Bach Fjendsbo Avatar Ellen Bach Fjendsbo
   22. November 2020

   positive review  Jeg havde vundet 2x3 retters morten aften menu, Super flink personale. Menu var virkelig lækker. Kan klart anbefales. Og nem at tilberede.

   Christina Andreasen Avatar Christina Andreasen
   11. November 2020
  • positive review  Vi vil gerne sige 1000 tak for lækker mad til nytår. Hjemmesiden og vedlagte vejledning gør det virkelig mega LET at være “kok”. Tak for go’ mad - mega Go’ mad! 🙏

   Renny Søgård Avatar Renny Søgård
   1. January 2021

   positive review  Vi var en gruppe på ca. 10 mennesker som deltog i et online arrangement som strakte sig over en hel lørdag. For at gøre det nemmere for os selv bestilte vi mad fra Et Trin Op. Det var vildt lækkert. Til frokost var der spændende retter som passede til det tilhørende hjemmebagte rugbrød og brød. Til aften var der lækker culottesteg som var så mør og veltilberedt at det smeltede på tungen, dertil bagtekartofler med hjemmelavet hvidløgssmør, 2 lækre salater sovs og hjemmelavede chips. Og en lækker dessert blev det også til. Alt var så lækkert lavet og smagen og kvaliteten var helt i top. Vi kunne alle give Et Trin Op vores varmeste anbefalinger.

   Peter Vallentin Avatar Peter Vallentin
   18. November 2020

   positive review  Tak for super arrangement til Søren og hans team i forbindelse med min søns konfirmation☺️ Maden og omgivelserne kunne ikke være mere perfekt☺️👌 Kan på det varmeste anbefale Et Trin Op og Søren, professionel helt ud til fingerspidserne☺️👌👏👏

   Mette Andersen Avatar Mette Andersen
   18. August 2020
  • positive review  Fantastisk velsmagende mad og serviceniveauet er i top!

   Maiken Højgaard Jensen Avatar Maiken Højgaard Jensen
   15. January 2021

   positive review  Fik i lørdags mad fra Et trin op , det var helt fantastisk , så stor anbefaling herfra til Søren . Mine gæster var vilde med maden

   Jette Kidmose Piechnik Avatar Jette Kidmose Piechnik
   19. October 2020

   positive review  Vi bestilte nytårs menuen og hvor må jeg sige at det var noget lækkert mad! Det nemt og overskuelig at tilberede. Og så smagte det fantastisk! Jeg er blevet ret forelsket i hummersuppe og kammusling. Så det skal jeg have fundet ud af om man kan købe til en hel almindelig hverdag aften hos jer 🤩 TAK for mad 🥰

   Lisette Svostrup Avatar Lisette Svostrup
   1. January 2021
  • positive review  Klasse mad hvergang jeg bestilt. Altid været garant for en at festen tog et trin op, 😀

   Kenneth Vonsild Avatar Kenneth Vonsild
   24. November 2020

  Tilmeld nyhedsbrev

  Østergade 46
  7430 Ikast

  Tlf. 70 60 55 12
  info@ettrinop.com

  © All rights reserved.