Skip to main content

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser: gældende fra 01. oktober 2020. Vores handelsbetingelser opdateres løbende.

Bestilling:
Alle bestillinger imødeses i god tid, dog senest 5 hverdage før det pågældende arrangement
afholdelse. Vores lokaler kan naturligvis være optagede på udvalgte datoer –send venligst
forespørgsler via info@ettrinop.com eller ring til os påtlf. 70 60 55 12.

Alle bestillinger er først gældende efter skriftlig bekræftelse. Ved booking af selskaber hos Et Trin Op kan der opkræves et forudbetalt depositum på 2000 kr. Beløbet fratrækkes den endelige regning for selskabets afholdelse.

Endeligt antal kuverter:
Endeligt, og dermed bindende, kuvertantal skal senest meddeles 5 hverdage før arrangementets afholdelse, medmindre andet er aftalt.

Betaling:
Alle priser er angivet inkl. moms.
Vi modtager ikke betalingskort ved udbringning. Ved afhentning kan der benyttes betaling via gængse kreditkort.

Alle leverancer betales kontant ved afhentning/levering, medmindre andet er aftalt. Ved faste/større leverancer kan indgås aftale omkring samlet fakturering.

Sådan modtager du maden:
Ved modtagelse af maden kan I forvente, at det er pænt anrettet og lige til at gå til. Kolde retter er anrettet på tallerkner/fade og er klart til at komme på bordet/buffeten.

Varme retter er forsvarligt pakke i termokasser efter fødevarestyrelsens anbefalinger. Kødet skal skæres, og anrettet på egne fade. Kartofler og varm garniture er i alu-bakker og kan med fordel flyttes til f.eks. ildfaste fade. Saucer leveres i velegnede beholdere i termokasser og kan varmholdes i egne gryder.

Ved bestilling til 20 kuverter og derunder vil maden, oftest, blive leveret kold og klar til opvarming.

Hvad skal vi drikke til maden?:
Vi hjælper gerne med råd og vejledning omkring drikkevarer, ligesom vi også er leveringsdygtige i kvalitetsvine og spiritus.

Leveringspriser:
Vi forbeholder os retten til at opkræve et mindre leveringsgebyr. Det er altid muligt at afhente maden hos Et Trin Op, Østergade 46, 7430 Ikast. Naturligvis uden gebyr.

Kokkeassistance og køkkenhjælp:
Ønsker i hjælp til anretning og udskæring tilbydes dette til en pris á 395 kr. pr. time for uddannede kokke.

Vi kan ligeledes være behjælpelig med opvaskere, tjenere samt ufaglært køkkenpersonale med stor erfaring i alle former for arrangementer. Vi er også eksperter i private arrangementer, hvor kokken laver maden hjemme hos Dem.

Andre ønsker end det vi nævner på siden?:
Med mere end 15 års erfaring i restaurationsbranchen er vi en kompetent samarbejdspartner indenfor erhver type af festarrangementer.

Tøv ikke med at kontakte os og få en dialog omkring dit næste arrangement. Vi vil strække os langt for at opfylde dine behov og ønsker.

Afbestilling:
Afbestilling af arrangementerskal ske skriftligt senest 30 dage før arrangementet.
Afbestilling indtil 10 dage før arrangementet opkræves 50% af den aftale kuvertpris.
Afbestillinger senere end 10 dage før arrangementet opkræves 100% af den aftalte kuvertpris.

Ved køb af specialmenuer i forbindelse med højtider, som fx jule- og nytårstilbud kan ordren annulleres senest 10 dage før dagen for den bestilte leverance.