Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser: gældende fra 01. oktober 2020. Vores handelsbetingelser opdateres løbende.

Bestilling:
Alle bestillinger imødeses i god tid, dog senest 5 hverdage før det pågældende arrangement
afholdelse. Vores lokaler kan naturligvis være optagede på udvalgte datoer –send venligst
forespørgsler via info@ettrinop.com eller ring til os påtlf. 70 60 55 12.

Alle bestillinger er først gældende efter skriftlig bekræftelse. Ved booking af selskaber hos Et Trin Op kan der opkræves et forudbetalt depositum på 2000 kr. Beløbet fratrækkes den endelige regning for selskabets afholdelse.

Endeligt antal kuverter:
Endeligt, og dermed bindende, kuvertantal skal senest meddeles 5 hverdage før arrangementets afholdelse, medmindre andet er aftalt.

Betaling:
Alle priser er angivet inkl. moms.
Vi modtager ikke betalingskort ved udbringning. Ved afhentning kan der benyttes betaling via gængse kreditkort.

Alle leverancer betales kontant ved afhentning/levering, medmindre andet er aftalt. Ved faste/større leverancer kan indgås aftale omkring samlet fakturering.

Sådan modtager du maden:
Ved modtagelse af maden kan I forvente, at det er pænt anrettet og lige til at gå til. Kolde retter er anrettet på tallerkner/fade og er klart til at komme på bordet/buffeten.

Varme retter er forsvarligt pakke i termokasser efter fødevarestyrelsens anbefalinger. Kødet skal skæres, og anrettet på egne fade. Kartofler og varm garniture er i alu-bakker og kan med fordel flyttes til f.eks. ildfaste fade. Saucer leveres i velegnede beholdere i termokasser og kan varmholdes i egne gryder.

Ved bestilling til 20 kuverter og derunder vil maden, oftest, blive leveret kold og klar til opvarming.

Hvad skal vi drikke til maden?:
Vi hjælper gerne med råd og vejledning omkring drikkevarer, ligesom vi også er leveringsdygtige i kvalitetsvine og spiritus.

Leveringspriser:
Vi forbeholder os retten til at opkræve et mindre leveringsgebyr. Det er altid muligt at afhente maden hos Et Trin Op, Østergade 46, 7430 Ikast. Naturligvis uden gebyr.

Kokkeassistance og køkkenhjælp:
Ønsker i hjælp til anretning og udskæring tilbydes dette til en pris á 395 kr. pr. time for uddannede kokke.

Vi kan ligeledes være behjælpelig med opvaskere, tjenere samt ufaglært køkkenpersonale med stor erfaring i alle former for arrangementer. Vi er også eksperter i private arrangementer, hvor kokken laver maden hjemme hos Dem.

Andre ønsker end det vi nævner på siden?:
Med mere end 15 års erfaring i restaurationsbranchen er vi en kompetent samarbejdspartner indenfor erhver type af festarrangementer.

Tøv ikke med at kontakte os og få en dialog omkring dit næste arrangement. Vi vil strække os langt for at opfylde dine behov og ønsker.

Afbestilling:
Afbestilling af arrangementerskal ske skriftligt senest 30 dage før arrangementet.
Afbestilling indtil 10 dage før arrangementet opkræves 50% af den aftale kuvertpris.
Afbestillinger senere end 10 dage før arrangementet opkræves 100% af den aftalte kuvertpris.

Ved køb af specialmenuer i forbindelse med højtider, som fx jule- og nytårstilbud kan ordren annulleres senest 10 dage før dagen for den bestilte leverance.

Det siger folk om os

 • positive review  Sindssygt lækker mad 🤩. .

  Kristian Riis Avatar Kristian Riis
  20. februar 2021

  positive review  Klasse mad hvergang jeg bestilt. Altid været garant for en at festen tog et trin op, 😀

  Kenneth Vonsild Avatar Kenneth Vonsild
  24. november 2020

  positive review  Vi var en gruppe på ca. 10 mennesker som deltog i et online arrangement som strakte sig over en hel lørdag. For at gøre det nemmere for os selv bestilte vi mad fra Et Trin Op. Det var vildt lækkert. Til frokost var der spændende retter som passede til det tilhørende hjemmebagte rugbrød og brød. Til aften var der lækker culottesteg som var så mør og veltilberedt at det smeltede på tungen, dertil bagtekartofler med hjemmelavet hvidløgssmør, 2 lækre salater sovs og hjemmelavede chips. Og en lækker dessert blev det også til. Alt var så lækkert lavet og smagen og kvaliteten var helt i top. Vi kunne alle give Et Trin Op vores varmeste anbefalinger.

  Peter Vallentin Avatar Peter Vallentin
  18. november 2020
 • positive review  Tak for super arrangement til Søren og hans team i forbindelse med min søns konfirmation☺️ Maden og omgivelserne kunne ikke være mere perfekt☺️👌 Kan på det varmeste anbefale Et Trin Op og Søren, professionel helt ud til fingerspidserne☺️👌👏👏

  Mette Andersen Avatar Mette Andersen
  18. august 2020

  positive review  Et trin op - kan varmt anbefales. Har afhentet mad to gange hos dem, og det er virkeligt lækkert. Nem at anrette, og god beskrivelse med - og gode og friske råvarer. Stor anbefaling herfra.

  Mads Jørgensen Avatar Mads Jørgensen
  29. november 2020

  positive review  Helt fantastisk gennemført mad leveret og nem at gå til med fin intro medfølgende. Kæmpe +herfra

  Løkke Dee Vium Avatar Løkke Dee Vium
  13. februar 2021
 • positive review  Lækkert og dejligt mad � Kan kun anbefales �

  Jette Starcke-Jensen Avatar Jette Starcke-Jensen
  4. oktober 2021

  positive review  Jeg havde vundet 2x3 retters morten aften menu, Super flink personale. Menu var virkelig lækker. Kan klart anbefales. Og nem at tilberede.

  Christina Andreasen Avatar Christina Andreasen
  11. november 2020

  positive review  Fantastisk velsmagende mad og serviceniveauet er i top!

  Maiken Højgaard Jensen Avatar Maiken Højgaard Jensen
  15. januar 2021
 • positive review  Fik i lørdags mad fra Et trin op , det var helt fantastisk , så stor anbefaling herfra til Søren . Mine gæster var vilde med maden

  Jette Kidmose Piechnik Avatar Jette Kidmose Piechnik
  19. oktober 2020

  positive review  Wauw ! Vi fik mad i går d. 31/12 2020. Vi fik en så flot service og maden var så velsmagende og der var rigeligt af den. Tusind tak for virkelig udført og lækkert mad for både store og små.

  AnneKatrine Lind Justesen Avatar AnneKatrine Lind Justesen
  1. januar 2021

  positive review  Mega lækker sammensat menu til mine forældres Guldbryllup. Det var virkeligt lækkert, med kvalitets råvarer fra det lokale miljø. Tak for en fed oplevelse 👍 Vh Kent R Nielsen

  Kent Røjkjær Nielsen Avatar Kent Røjkjær Nielsen
  9. maj 2021
 • positive review  Vi bestilte nytårs menuen og hvor må jeg sige at det var noget lækkert mad! Det nemt og overskuelig at tilberede. Og så smagte det fantastisk! Jeg er blevet ret forelsket i hummersuppe og kammusling. Så det skal jeg have fundet ud af om man kan købe til en hel almindelig hverdag aften hos jer 🤩 TAK for mad 🥰

  Lisette Svostrup Avatar Lisette Svostrup
  1. januar 2021

  positive review  Vi sender de bedste anbefalinger af Søren og ”Et trin op”. Vi har afholdt 50 års fødselsdag i Sørens skønne lokale. Vi fik brunch serveret ved bordene som er en smart måde at undgå den store buffet-løsning med ofte en masse madspild. Maden var fantastisk lækker og de forskellige læskende drikkevarer ligeså. Der var god afstand og styr på sikkerheden her under Covid-19.

  Gitte Vilstrup Avatar Gitte Vilstrup
  3. december 2020

  positive review  tilpasser selskaber på en super prof måde. rigtig flotte omgivelser og fedt personale

  Niels Søbye Pedersen Avatar Niels Søbye Pedersen
  20. juni 2020

Tilmeld nyhedsbrev

Østergade 46
7430 Ikast

Tlf. 70 60 55 12
info@ettrinop.com

© All rights reserved.